top of page
Giving a Speech

UTBILDNING

Professionell fastighetsrättslig utbildning

Vår advokatbyrå är mer än bara experter inom fastighetsrätt – vi är också passionerade om att dela med oss av vår kunskap. Vi erbjuder både privata kurser, seminarium och kurser till utbildningsprogram. Våra kurser täcker en bred skala av fastighetsrättsliga områden såsom entreprenadrätt, plan- och byggrätt, hyresjuridik och skadeståndsrätt.

Mångsidig erfarenhet 

Vi har god erfarenhet av att undervisa inom fastighetsrätt och har haft förmånen att utbilda både privatpersoner och yrkesverksamma. Genom våra undervisningsinsatser strävar vi efter att skapa en djupgående förståelse för fastighetsrättens olika aspekter, samtidigt som vi betonar vikten av tillämpningen i praktiken. 

Utbildning på Fastighetsakademin i Göteborg

Vi är stolta över att vara partners med Fastighetsakademin i Göteborg, en framstående institution som delar vår passion för högkvalitativ utbildning. På Fastighetsakademin i Göteborg håller vi kurser inom fastighetsrätt på yrkeshögskoleutbildning samt håller privata kurser för yrkesverksamma inom fastighetsbranschen.

Skräddarsydda program

Vi förstår att varje klient har unika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda utbildningsprogram som kan anpassas efter kunskapsnivå och ert specifika intresseområde inom fastighetsrätt. 

Välkommen att kontakta oss för frågor och offert!

Comrin advokatbyrå samarbetar med Fastighetsakademin

- fastighetsbranschens egna skola.

FA_LOGO_Digital_Stacked_Pos.png
bottom of page